HEMTREVLIGT HUSPAR I DICKURSBY

 

MÅNGSIDIGA TJÄNSTER I LIVFULLA DICKURSBY

Bostads Ab Vantaan Kuunlilja ligger i Dickursby, på remsan mellan Peltolavägen och Klövervägen. Bostadsområdet på Klövervägssidan är i närheten av ett lugnt och mysigt småhusområde. Peltolavägen å sin sida leder till Dickursby station, som ligger cirka en kilometer bort, och till service-, sport- och kulturcentren som ligger i närheten.

I köpcentret Dixi, som ligger invid Dickursby station, finns flera caféer och restauranger, frisersalonger, ett gym samt ett brett utbud dagligvaru- och specialaffärer. I huset finns också Terveystalo Dickursby Dixi, Vanda-info och VR:s kundtjänst. Med I-tåget på Ringbanan kommer man också på några minuter till flygplatsen.

Kultur erbjuds i Dickursbyområdet av Vanda Stadsmuseum, Vetenskapscentret Heureka och Restaurang Tulisuudelma på Sokos Hotel Vanda med sitt mångsidiga nöjesutbud. I den historiska Fernissfabriken, som upprätthålls av Vanda stads ungdomsservice, verkar bl.a. Tikkurilan Teatteri och Elävän musiikin yhdistys Velmu rf. De minsta i familjen har roligt på barnens eget kulturcentrum Kulturhuset Pessi. Dickursby bibliotek ligger på Näckrosvägen.

Det finns gott om ställen för inomhus- och utomhussport samt friluftsleder i Vanda. Kervo å som flyter genom Dickursby lockar personer som är intresserade av natur och fiske. För simmare finns Dickursby simhall och gym på Valkoisenlähteentie. I samma område finns också Sandkulla idrottspark där det förutom en friidrottsplan även finns fotbolls-, beachvolley-, korgbolls-, tennis-, futsal- och konstgjorda isplaner. Puttning kan utövas på Sandkulla Golfs greener som ligger ett par kilometer bort.

Ett omfattande informationspaket med allmän information om tjänster för boende, småbarnspedagogik, skolor, hälsovård och sociala tjänster och fritidstjänster i Vanda finns på www.vanda.fi

 Karta 

1/1

BOENDE I TVÅ VÅNINGAR

Vantaan Kuunlilja

Bostads Ab Vantaan Kuunlilja består av två likadana låghus, som båda har 16 olika stora bostäder i två våningar. Bland de 26,5–63,5 m² stora lägenheterna finns kvadrater för såväl ensamboende som små familjer. Hyresbostäderna är inredda enligt nutidens grundnivå. I lägenheterna finns egen ventilation och laminatgolv. I badrummen finns golvvärme samt plats för tvättmaskin och torktumlare. I köken finns en inbyggnadsugn- och spiskombination, spiskupa och diskmaskin.

Lägenheterna på 45–63,5 m² har fritt ventilerande balkonger där delen ovanför balkongräcket är utrustad med balkongglas. Gavelettorna på 26,5–27,5 m² har fransk balkong. Bostäderna har brandlarm som är anslutna till elnätet. Husdjur är tillåtna.

I fastighetens första våning finns källarförråd för varje lägenhet samt ett förråd för utomhusredskap för allmänt bruk. Bolaget har 12 bilplatser med tak + 13 utan tak, varav en har anpassats för rörelsehindrade.


 

 
 

UTHYRNING

Förfrågningar:
Kontakt:

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande.

 

Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas

PB 133, 20101 Åbo

010 55 010 

www.veritas.fi